E-Tholos

Επιδαύρεια μέθοδος

«Επιδαυρείν»

Ασκληπιεία Αποτοξίνωσης

ΘΟΛΟΣ

Ασκληπιείον Θόλος – Βοτανοθεραπεία

 

Η κάθαρση μας .
Επιδαύρεια Μέθοδος.

Η μέθοδος καθαρισμού που θα ακολουθήσουμε είναι μια διαδικασία Αυτοθεραπείας του οργανισμού μας, εδώ εμείς ορίζουμε την κατεύθυνση, της εσωτερικής βιολογικής δύναμης του οργανισμού, προς διόρθωση κάθε βλάβης, για να επαναφέρουμε την ισορροπία της υγείας. Ισορροπία των τεσσάρων στοιχείων του Ιπποκράτη, που είναι επί του συνόλου του οργανισμού.
Η Ασκληπιεία Αποτοξίνωση η αλλιώς Επιδαύρεια Μέθοδος, είναι μια αρχαία τεχνική. Την τεχνική αυτή, εφήρμοζαν στην θόλο της Επιδαύρου, οι ιερείς-θεραπευτές Ασκληπιάδες, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Η τελετουργική διαδικασία που ακολουθούσαν προετοίμαζε τον ασθενή βήμα βήμα, για την κάθαρση .Έτσι παρακαλώ ενστερνιστείτε και εσείς την ιδέα, πως το σώμα μας είναι ο Ναός της ψυχής και φροντίστε εαυτόν υπεύθυνα, αγαπήστε τον, για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της υγείας που απαιτεί αγάπη εαυτού . Στην κάθαρση της ψυχής και του σώματος συμβάλλουμε δια μέσω του Επιδαυρείν, τεχνικής που θα μπορούσαμε να πούμε ότι η επιστήμη σήμερα είναι σε αυτόν τον δρόμο μελετώντας τον βιοσυντονισμο, με την γνώση αυτη ενεργούσαν οι Ασκληπιάδες και οι μαθητές αυτών στους ασθενείς αφότου πρώτα είχαν ακολουθήσει το πρωτόκολλο του καθαρισμού- αποτοξίνωσης.
Με αυτό το πρωτόκολλο θα δουλέψουμε και εμείς, για αυτό δώστε λοιπόν και εσείς στον καθαρισμό σας, την ανάλογη προσοχή και σεβασμό στο δρόμο που θα ακολουθήσετε.
Μέρος της θεραπείας επίσης ήταν και είναι η εγκοίμηση όπου ο ασθενής διεισδούσε στο κβαντικό πεδίο μέσω της εγκοίμηση του στο Άβατον της Θόλου. Ο ασθενής έφτανε σε επίπεδο να δει κατάματα την ψυχοσυναισθηματική αιτία και ρίζα της ασθενείας του.
Σε αυτό το σημείο σήμερα η τεχνική που ακολουθούμε είναι ο Ελληνικός διαλογισμός όπως διατηρήθηκε από την παράδοση μας . Και είναι μέθοδος Αυτοθεραπείας.

Τριπλή επανάληψη του Ελληνικού Διαλογισμού πρωί Βράδυ.

Tι παρέβην ;
Τί έπραξα;
Τί έπρεπε να πράξω και δέν το έπραξα;

Για το εκπαιδευτικό βιντεάκι διαλογισμού στο fb πατήστε εδώ

Φυσικό Περιβάλλον
&
Διατροφή

Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της Αυτοθεραπείας μας ήταν η συμβολή του φυσικού περιβάλλοντος και της τοποθεσίας στην οποία ήταν κτισμένος ο ναός, της θόλου και η κλινική όπου διέμεναν οι ασθενείς. Η θέα, το υγιεινό κλίμα, η μεγάλη ηλιοφάνεια, η πλούσια βλάστηση, ο καθαρός αέρας, τα άφθονα ύδατα, η εύφορη γη, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σε σύνολο δηλαδή το ενεργειακό πεδίο είναι αυτό που χαλύβδωνε την πίστη και ενίσχυε την εμπιστοσύνη των ασθενών στους Ασληπιάδες για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας .
Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας χρόνο και το καλύτερο μέρος για την αποτοξίνωση σας, ίσως στις διακοπές σας μια αποτοξίνωση να είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε. Οι θεραπευτικές ενέργειες των ασκληπιείων συνεχίζουν να υφίστανται ακόμα, κατά την αποτοξίνωση σας κάντε περιπάτους σε αρχαιολογικά μέρη, περπατήστε στην φύση. Έτσι, το πάντρεμα της Φυσικοθεραπείας (ελαφριάς άσκησης) με αποτοξινωτικά βότανα και αλκαλική διατροφή , δίδει θεαματικά αποτελέσματα, σε ελάχιστο χρόνο.
Το σώμα μας καταναλώνει την ενέργειά του κυρίως για την πέψη και την επεξεργασία των θρεπτικών ουσιών. Όταν τρώμε πολύ ανθυγιεινές τροφές, κινούμαστε ελάχιστα και ζούμε μέσα σε άγχος, τα κύτταρά του δεν προλαμβάνουν να αποβάλουν τις περιττές τοξίνες γιατί ο οργανισμός χρησιμοποιεί όλη την ενέργειά του για την διαδικασία πέψης, των τροφών.
Σε κατάσταση ασιτίας, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλη την ενέργειά του για καθαρισμό των κυττάρων και κάψιμο του λίπους. Οι περιττές ουσίες αποβάλλονται έξω από το σώμα. Οι αυτοθεραπευτικές διαδικασίες του οργανισμού ενεργοποιούνται και μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλές ασθένειες, καθώς οι περισσότερες εξ αυτών οφείλονται ακριβώς σε τοξίνωση.


Αγαπημένε συνταξιδιώτη .

.

Παίρνοντας αυτό το πρωτόκολλο στα χέρια σου σήμερα, σου δίνετε μια ευκαιρία να φροντίσεις και να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα, γιατί αυτό απαιτεί η διαδικασία. Το να ξεπεράσεις κάποια από τα όρια σου, είναι στο δρόμο και είναι και αυτό μια διαδικασία. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου τις μέρες της αποτοξίνωσης είναι πολλαπλάσιος από αυτόν που είχες μάθει έως τώρα να διαθέτεις και είναι όλα μέσα στην διαδικασία, μια διαδικασία που οφείλεις να τηρείς ευλαβικά εάν δεν θες να κορόιδευες τον εαυτό σου και εμένα που είμαι συνοδηγός σου σε αυτό.
Η προσωπική μου θεραπεια ήρθε μέσω του πρωτοκόλλου αυτού, που ήταν και η αιτία να ακολουθήσω την Επιστήμη της βοτανικής, να είμαι υγιής και σήμερα να βρίσκομαι, σε αυτήν την θέση απέναντι σου έχοντας πλέον δει, ιδίοις όμμασιν τα ευεργετικά οφέλη του καθαρισμού .
Εν συνεχεία, αναλύω το πρωτόκολλο που έλαβα σε μια κόλα α4, από τον δάσκαλο μου. Εργάστηκα σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό και έπειτα από 7 περίπου έτη έρευνας και μελέτης, στο δίνω να εργαστείς και εσύ με αυτό σου εαυτό σήμερα .
Τι θα ακολουθήσεις αναφορικά:
1η έως 3η ημέρα Αποπαρασίτωση
4η έως 6η ημέρα Ξηρασία
7η έως 12η ημέρα Αποτοξίνωση
13η ημέρα έως 19η ημέρα Αλκαλική διατροφή & αποτοξίνωση.
20η έως 22η ημέρα Αποτοξίνωση
23η και 24η ημέρα μέθοδος μόριτζ
Στην αρχή κάθε σταδίου αναλύετε το τι ακριβώς κάνουμε στον οργανισμό μας και αμέσως μετά, αναλύετε ημέρα ημέρα οι φόρμουλες η δοσολογία η σειρά.

Καλή επιτυχία και υπομονή στον καθαρισμό σας.

Βήμα 1ον

Επεξήγηση του πρώτου βήματος

Ξεκινάμε την αποτοξίνωση μας με τριήμερη Αποπαρασίτωση
και καθαρισμό λεπτού και παχέος εντέρου.
Φόρμουλα αποπαρασίτωσης ( DPRD- BLEND )

Γαρίφαλο σε σκόνη ,κανέλλα , αψιθιά, γλυκόριζα , τσουκνίδα , τσάι βουνού ,Φύλλα καρυδιάς , Απήγανος, Μάραθος , Μέντα .
Αγωγή νηστείας κάθαρση
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι με την αγωγή νηστείας, ο οργανισμός αντί να ασχολείται με την πέψη των τροφών του δύνεται η δυνατότητα να μπορεί να ασχοληθεί με την κάθαρση και την θεραπεία του, φέρνοντας στην επιφάνεια άγνωστους μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού.
Καίγοντας τα περιττά λίπη, τις τοξίνες (μέσω νηστείας-διάρροιας) και αλλάζοντας βιοχημικά τις λειτουργίες του οργανισμού, κάνοντας αρχή από το νευρικό σύστημα, δημιουργεί μια νέα υγιή ολιστική ισορροπία
Μια ουσία που υπάρχει στα κύτταρα του κάθε οργανισμού η λεγόμενη Ιντερφερόνη, καταπολεμά ιούς, βακτήρια πιο αποτελεσματικά από κάθε χημική, συνθετική ουσία (αντιβιοτικά). Η ουσία αυτή ενεργοποιείται με την σωματική και ψυχική υγεία του καθενός μας. Σε κάθε φυτό υπάρχουν οι βασικές δραστικές ουσίες και κάποιες αδρανείς. Δρουν ολιστικά και συνεργαζόμενες έχουν ήπια δράση και χαρακτηριστικά θεραπευτικά αποτελέσματα, αντίθετα με τα συνθετικά φάρμακα, στα οποία λειτουργεί μόνο η βασική, δραστική ουσία επιθετικά.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συσσωρεύει στο σώμα μας παράσιτα, ιούς, δηλητήρια πολύ περισσότερα από παλιά. Ο οργανισμός όμως διαθέτει πολύπλοκους μηχανισμούς για να απαλλάσσεται από τοξίνες, βαρέα μέταλλα και άλλα στοιχεία τα οποία πρέπει να βγουν με τις απεκκριτικές διαδικασίες. Τα όργανα που συμμετέχουν στην απεκκριτική διαδικασία είναι τα 2 νεφρά, το 3ο νεφρό που είναι η επιδερμίδα, οι πνεύμονες, το συκώτι, τα έντερα και η ουροδόχος κύστη.
Το έντερο θεωρείται ο βασιλιάς των οργάνων και ο Ιπποκράτης είχε πει ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αυτό γιαυτό τον λόγο επρότεινε ειδική διατροφή και καθαρμούς σώματος για πρόληψη και για θεραπεία Οι έρευνες κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν αποκαλύψει ότι η υγεία του εντέρου είναι κρίσιμης σημασίας για τη γενική υγεία και ότι ένα τοξινωμένο έντερο συμβάλλει σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η κατάθλιψη ,το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα κλπ.

Είναι φανερό ότι το σώμα έχει την ικανότητα να
βρίσκει την υγεία του και να θεραπεύει τον εαυτό του
όταν τα κύτταρα έχουν τη σωστή θρέψη. Σχεδόν καμιά
ασθένεια δε μπορεί να υπάρξει όταν το αίμα είναι «καθαρό»
και τα κύτταρα τρέφονται σωστά, οπότε το κυκλοφορικό
σύστημα μπορεί να απομακρύνει τα απόβλητα, τις τοξίνες
και τα βαρέα μέταλλα .
Tί είναι οι εντερικές λάχνες ;

Η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών γίνεται στο λεπτό έντερο. Το λεπτό έντερο έχει μια εσωτερική επικάλυψη από κύτταρα που σχηματίζουν προεκβολές που μοιάζουν με δάκτυλα και οι οποίες ονομάζονται λάχνες. Οι λάχνες είναι πολύ σημαντικές, δεδομένου ότι αυξάνουν την απορροφητική επιφάνεια του λεπτού εντέρου δια μέσου της οποίας γίνεται η απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων από τον αυλό του εντέρου στο αίμα. Στην επιφάνεια των λαχνών βρίσκονται διάφορα πεπτικά ένζυμα. Στις λάχνες λοιπόν κολλούν τοξίνες και βαρεα μέταλλα και σχηματίζετε πουρί με αποτέλεσμα οι λάχνες να μην μπορούν να απορροφήσουν τις θρεπτικές ουσίες από τις τροφές και έτσι το αίμα γίνετε πηχτό αρτηριακό και δεν μπορεί να τροφοδοτήσει έτσι καλά τα τριχοειδή αγγεία . Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά.
Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη. Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι».Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης.
Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής.
Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος, βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο.
Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου.

Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων
(αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ”
αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος.

Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών
 :

1) δυναμώνει το συκώτι: Το συκώτι θέλει πικρά για να
λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή.
Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά; Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.

2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη. Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο. Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες.

Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος
στο λεπτό έντερο;

Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι
απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης
(επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης.
Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.
Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό;
Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg: 1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ), 2) έλλειψη οξυγόνου, 3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ. Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων. Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς. Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;
Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο.Όμως σ” αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου.
Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει. Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ” αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα.Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται.Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή.

Βήμα 1ον

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο πρώτο αποπαρασίτωση

Τρόπος λήψης των σκευασμάτων.

Πρωί :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Μεσημέρι :
1) 30 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια 3 κάψουλες φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Βραδύ :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Προσοχή: Εάν υπάρχουν πολύποδες και εκκολπώματα στο έντερο .
Σε αυτήν την περίπτωση προσεκτικά με τον κολοκυθόσπορο και αλλαγή του με ταχίνι και μελί. Δοσολογία 2 κουταλιές της σούπας αντί τα 30 γραμμάρια κολοκυθόσπορο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο πρώτο αποπαρασίτωση

Τρόπος λήψης των σκευασμάτων.

Πρωί :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Μεσημέρι :
1) 30 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια 3 κάψουλες φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Βραδύ :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Προσοχή: Εάν υπάρχουν πολύποδες και εκκολπώματα στο έντερο .
Σε αυτήν την περίπτωση προσεκτικά με τον κολοκυθόσπορο και αλλαγή του με ταχίνι και μελί. Δοσολογία 2 κουταλιές της σούπας αντί τα 30 γραμμάρια κολοκυθόσπορο).

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο πρώτο αποπαρασίτωση

Τρόπος λήψης των σκευασμάτων.

Πρωί :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Μεσημέρι :
1) 30 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια 3 κάψουλες φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Βραδύ :
1) 20 γραμμάρια τριμμένο ωμό κολοκυθόσπορο με την φλούδα.
2) 1 ποτήρι το ελάχιστο, φυσικό μηλοχυμό
3) 2 γραμμάρια φόρμουλα D- PRD BLEND αποπαρασίτωσης.
Φυσικά και όσο νερό θέλουμε η τσάι θέλουμε (τσάι μόνο το ΚΒΒ)

Το βράδυ 20 λεπτά αφότου πάρουμε τα σκευάσματα παίρνουμε 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο.

Προσοχή: Εάν υπάρχουν πολύποδες και εκκολπώματα στο έντερο .
Σε αυτήν την περίπτωση προσεκτικά με τον κολοκυθόσπορο και αλλαγή του με ταχίνι και μελί. Δοσολογία 2 κουταλιές της σούπας αντί τα 30 γραμμάρια κολοκυθόσπορο).

Εδώ τελειώνει το πρώτο στάδιο η αποπαρασίτωση. Έχουμε καθαρίσει κατά ένα μέρος το λεπτό έντερο και μπαίνουμε στην ξηρασία, το δεύτερο στάδιο, όπου με την βοήθεια των υποκλυσμών θα ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό, λεπτού και παχέος εντέρου, ενώ παράλληλα θα έχουμε συμβάλλει στην ενεργοποίηση της λειτουργείας Αυτοθεραπείας του οργανισμού μας

Βήμα 2ον
Νηστεία και ξηρασία


Μετά την Αποπαρασίτωση ακολουθεί 3 ήμερη ξηρασία

Ο σημαντικότερος τρόπος για να αποτοξινωθεί πληρέστερα ένας οργανισμός είναι η ασιτία.

Ο μεγάλος Ιπποκράτης (460-370 π.Χ.) συμβούλευε: «Να είσαι μετριοπαθής σε όλα, να αναπνέεις καθαρό αέρα, να καθαρίζεις το δέρμα σου καθημερινά και να γυμνάζεσαι… είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις το μικρό πόνο με ασιτία παρά με φάρμακο»

Αιγυπτιακή παροιμία 2000 π.Χ λέει « Ζούμε από το ¼ της τροφής από το άλλο ¾ ζουν οι γιατροί»

Γιατί συμβαίνει αυτό; Το σώμα μας καταναλώνει την ενέργειά του κυρίως για την πέψη και την επεξεργασία των θρεπτικών ουσιών. Όταν τρώμε πολύ ανθυγιεινές τροφές, κινούμαστε ελάχιστα και ζούμε μέσα σε άγχος, τα κύτταρά του δεν προλαμβάνουν να αποβάλουν τις περιττές τοξίνες γιατί ο οργανισμός χρησιμοποιεί όλη την ενέργειά του για να πέψη τις τροφές. Σε κατάσταση ασιτίας, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλη την ενέργειά του για καθαρισμό των κυττάρων και κάψιμο του λίπους. Οι περιττές ουσίες αποβάλλονται έξω από το σώμα. Οι αυτοθεραπευτικές διαδικασίες του οργανισμού ενεργοποιούνται και μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλές ασθένειες, καθώς οι περισσότερες εξ αυτών οφείλονται ακριβώς σε τοξίνωση. Σε αντίθεση με τη φαρμακευτική θεραπεία, δε γίνεται απλή καταπίεση των προβλημάτων, αλλά καταπολέμηση των βασικών αιτιών για τα νοσήματα. Το σώμα μας αποτελεί ένα ιδιοφυέστατο σύστημα και, φτάνει να του δώσουμε την ευκαιρία και το χρόνο, για να το πετύχει από μόνο του και να τάσει την κατάσταση της απόλυτης υγείας. Ο καθένας μόνος του, μπορεί να εφαρμόσει για αποτοξίνωση με αρκετή ασφάλεια την ολίγων ημερών αποχή από φαγητό (3-7 ημέρες) . Όταν όμως η εκδήλωση της ασθένειας είναι βαρειάς μορφής, τότε τα άτομα χρήζουν ασιτίας πολλών ημερών και θα πρέπει να γίνει σε ειδικό κέντρο υπό την παρακολούθηση ειδικευμένου γιατρού.

Με την ξηρασία (πλήρης αποχή φαγητού και νερού) ο οργανισμός περνάει σε μία «φάση διακοπών», όπου το πεπτικό σύστημα και συγκεκριμένα οι ενδοκρινείς αδένες υπολειτουργούν ξεκουράζονται και το σώμα προετοιμάζεται για την επόμενη αναβολική φάση. O σύγχρονος τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από την υπερπροσφορά αγαθών, την ένταση, το στρες και την κόπωση. Ο άνθρωπος –μεταξύ των άλλων παραβάσεων, οι οποίες είναι επιζήμιες για την υγεία του– τρέφεται με λάθος τροφές, σε λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο.

Οι παραβάσεις που έχουν σχέση με το φαγητό, αλλά και
αυτές που έχουν σχέση με την υπερκατανάλωση φαρμάκων
(αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, κορτιζονούχων,
ανστισταμινικών κ.α.) δημιουργούν πολλά προβλήματα
στον οργανισμό, (όξινο περιβάλλον) επιβαρύνοντας κυρίως
την σωματική, αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται την μεγάλη σημασία της σωστής διατροφής για την διατήρηση της υγείας του. Η εγκράτεια και η νηστεία ως μέθοδος θεραπείας για σωματικές ασθένειες είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων.

Με βάση την κλινική εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι η ξηρασία σε σύγκριση με την νηστεία που περιλαμβάνει πόση νερού έχει μεγάλη υπεροχή. Στην μεν πρώτη περίπτωση έχουμε ταχύτατη θεραπεία με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, ενώ στην νηστεία με πόση νερού έχουμε πολύ βραδύτερα αποτελέσματα (5-πλάσιο με 10-πλάσιο του χρόνου) και πολύ χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες και αποδείξεις ότι τα νεφρά καθαρίζουν, ούτε ότι το σώμα αποτοξινώνεται με την πολυποσία. Αντίθετα καθυστερεί η ανάρρωση σε λοιμώδη νοσήματα, αυξάνουν οι αλλεργίες και σε περίπτωση κωλικών νεφρού αυξάνουν οι πόνοι.

Από ιατρικής απόψεως είναι αξιοπρόσεκτο ότι στην εκκλησιαστική νηστεία δεν υπάρχουν νηστείες με νερό, αλλά μόνο ξηρασίες, π.χ. το 3ημερο της Σαρακοστής. Οι Τετάρτες και οι Παρασκευές στην κανονική τους μορφή είναι ξηρασία, πλην της πόσης και βρώσης την 9η βυζαντινή ώρα, όπως συνηθίζεται στο μοναστηριακό τυπικό. Αν ψάξουμε να βρούμε νηστείες με μόνο πόση νερού χωρίς φαγητό, δεν θα βρούμε.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι η Εκκλησία στην παράδοσή της διέσωσε την πλέον δυναμική, ακίνδυνη και πλέον άνετη (με ελάχιστες ενοχλήσεις) θεραπευτική μέθοδο που έχει τις ρίζες της στα βάθη των αιώνων και φαίνεται να επιβεβαιώνεται από μοντέρνες μελέτες. Τόσο τα αποτελέσματα της μελέτης με τους εθελοντές, όσο και η μέχρι τώρα κλινική μας εμπειρία δείχνουν ότι η ξηρασία όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνη τακτική, αλλά αποτελεί μία πολυδύναμη θεραπεία.

Κάνετε κατά καιρούς υδροκαθαρισμούς του παχέος εντέρου και υποκλυσμούς

Στα Ασκληπεία, τα θεραπευτήρια στην Αρχαία Ελλάδα ,ο καθαρισμός του παχέως εντέρου με υποκλυσμούς, ήταν μέθοδος για πρόληψη αλλά και για θεραπεία. Σήμερα η εξάπλωση της φυσικής αυτής μεθόδου σε Ευρώπη, Αμερική και Άπω Ανατολή οφείλεται στην αποτελεσματική της δράσης σε πολλές παθήσεις .Για τον λόγο αυτό σε χώρες που ενδιαφέρονται για την προληπτική αγωγή του πληθυσμού τους όπως Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία κ.ά. εκτός από τον ιδιωτικό φορέα εκτελείται και από τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ο υδροκαθαρισμός είναι μια φυσική, ασφαλής, ανώδυνη και προπαντός αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού των τοιχωμάτων του παχέως εντέρου, η οποία πραγματοποιείται από ειδικευμένο θεραπευτή με μηχάνημα, που διαδοχικά εγχέει φιλτραρισμένο χλιαρό νερό χωρίς χημικά και πρόσθετα και το αναρροφά συμπαρασύροντας βλέννα, αέρια, απόβλητα, παράσιτα κλπ.

Κατά τη διάρκεια της υδροκάθαρσης του παχέως εντέρου πραγματοποιείται ενεργοποίηση της λέμφου κάτι που πυροδοτεί την ολοκληρωμένη αποτοξινωτική δράση του οργανισμού .

Ο υποκλυσμός κοινώς κλύσμα ,είναι μια φυσική θεραπευτική και ανώδυνη που γίνεται με την χρήση ενός πλαστικού δοχείου (όχι μιας χρήσεως) με ένα πλαστικό σωλήνα στην βάση του.Ο σωλήνας στην άκρη του έχει ένα διακόπτη, που ανοίγει και κλείνει το νερό. Βάζουμε στο δοχείο χλιαρό νερό καλής ποιότητας χωρίς χλώριο και Οι υποκλισμοί γίνονται ως εξής: Βράστε 1,5 λίτρο νερό και βάλτε μέσα 1 κουταλιά σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά σούπας σόδα και έναν ελληνικό καφέ σουρωμένο, και 1 κουταλιά γλυκού γλυκερίνη Το δοχείο το κρεμάμε στο λουτρό σε ένα σημείο περίπου 1.5μ ύψους και ξαπλώνουμε με την αριστερή πλευρά σε εμβρυϊκή στάση. Βάζουμε βαζελίνη στο στόμιο και το εισάγουμε ευγενικά στον πρωκτό. Κρατάμε το νερό όσο μπορούμε μέσα μας και μετά πάμε τουαλέτα. Ο υποκλυσμός καλό είναι να γίνετε προληπτικά μια φορά την εβδομάδα .Για θεραπεία πρέπει να γίνετε πολύ τακτικά. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά!
Προστατεύστε το έντερο με σωστή διατροφή

Οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων έχουν αλλάξει δραματικά εδώ και πολλά χρόνια. Οι αγχωτικοί και γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σε συνδυασμό με τον τον δυτικόφερτο τρόπο ζωής, απομάκρυναν τον Έλληνα από το εξαιρετικό αρχαίο Ελληνικό μοτίβο διατροφής, φέρνοντας στην ζωή μας τα fast food το burger, την coca-cola, την pizza, τις προτηγανισμένες «πλαστικές» πατάτες, τα hot dog και τα αμφιβόλου προελεύσεως έλαια (φοινικέλαια κ.ο.κ.). Όλα τα παραπάνω εκτόπισαν απ’ την διατροφή μας τις ελιές, το αγνό ελαιόλαδο, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, το ψωμάκι ζέας και άλλα παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με ξηρούς καρπούς και αγνό μέλι.

Ας επιστρέψουμε στις ρίζες μας βγάζοντας τις τροφές που έχουν υποστεί επεξεργασία όπως το άσπρο αλεύρι και τα ζυμαρικά που περιέχουν γλουτένη και γλιαδίνη, τη ζάχαρη , το ραφιναρισμένο αλάτι , το κρέας, τα γαλακτοκομικά και βάζοντας στην διατροφή μας φρούτα , λαχανικά, όσπρια, ρύζι αναποφλοίωτο ,ζυμαρικά και ψωμί ζέας ,ξηρούς καρπούς, μέλι ,αλάτι θαλασσινό ανεπεξέργαστο, φύτρα από όσπρια που περιέχουν ένζυμα και υπερτροφές που περιέχουν αντιοξειδωτικά τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξειδωτικό στρές.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο δεύτερο Ξηρασία

  1. Ούτε νερό ούτε φαγητό.
  2. 1 υποκλυσμό .

Οι υποκλυσμοί γίνονται ως εξής:
Βράστε 1,5 λίτρο νερό και βάλτε μέσα: 1 κουταλιά σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά σούπας σόδα και έναν ελληνικό καφέ σουρωμένο, και 1 κουταλιά γλυκού γλυκερίνη.
Μόλις γίνει χλιαρό το μείγμα ρίχνουμε στον ειδικό κάδο. Βάζουμε λίγη βαζελίνη στον σωλήνα, σπρώχνουμε ελαφρά, να μπει 10-15 εκατοστά στον πρωκτό, ώστε να μπει το νερό όσο γίνεται βαθύτερα

ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο δεύτερο Ξηρασία

1)Ούτε νερό ούτε φαγητό.

2)1 υποκλυσμό .

Οι υποκλυσμοί γίνονται ως εξής:
Βράστε 1,5 λίτρο νερό και βάλτε μέσα: 1 κουταλιά σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά σούπας σόδα και έναν ελληνικό καφέ σουρωμένο, και 1 κουταλιά γλυκού γλυκερίνη.
Μόλις γίνει χλιαρό το μείγμα ρίχνουμε στον ειδικό κάδο. Βάζουμε λίγη βαζελίνη στον σωλήνα, σπρώχνουμε ελαφρά, να μπει 10-15 εκατοστά στον πρωκτό, ώστε να μπει το νερό όσο γίνεται βαθύτερα

ΈΚΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο δεύτερο Ξηρασία

  1. Ούτε νερό ούτε φαγητό.
  2. 1 υποκλυσμό .

Οι υποκλυσμοί γίνονται ως εξής:
Βράστε 1,5 λίτρο νερό και βάλτε μέσα: 1 κουταλιά σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά σούπας σόδα και έναν ελληνικό καφέ σουρωμένο, και 1 κουταλιά γλυκού γλυκερίνη.
Μόλις γίνει χλιαρό το μείγμα ρίχνουμε στον ειδικό κάδο. Βάζουμε λίγη βαζελίνη στον σωλήνα, σπρώχνουμε ελαφρά, να μπει 10-15 εκατοστά στον πρωκτό, ώστε να μπει το νερό όσο γίνεται βαθύτερα

3)Το βράδυ βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό :
1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι
10 σταφίδες μαύρες
3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο.
Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

Βήμα 3ον

7η με 12η ημέρα αποτοξίνωσης με φόρμουλες θόλος.

Αποτοξινωθείτε και αποβάλετε τοξίνες και βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό σας.

Η επιβάρυνση της τροφικής αλυσίδας με βαρέα μέταλλα οφείλεται στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες, όπως η διάθεση ανεπεξέργαστων λυμάτων στους υδάτινους αποδέκτες, καύση στερεών απορριμμάτων, η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών απορριμμάτων (περιέχοντα βαρέα μέταλλα) στο έδαφος, η καύση συμβατικών καυσίμων κ.α. Δεδομένου ότι τα βαρέα μέταλλα δεν αποδομούνται, συσσωρεύονται στο έδαφος και στα νερά , με αποτέλεσμα να περνούν στην τροφική αλυσίδα. Η τοξικότητά τους εξαρτάται από το είδος του βαρέως μετάλλου, τη συγκέντρωσή του και την συνύπαρξη του με άλλα βαρέα μέταλλα.

Τα μέταλλα δεν αφομοιώνονται λόγω αδυναμίας των οργανισμών να τα «αναγνωρίσουν», ούτε όμως και αποβάλλονται από το σύστημα των οργανισμών και κατά συνέπεια συσσωρεύονται και μάλιστα εκλεκτικά σε ορισμένους ιστούς (συκώτι, νεφρά) εμφανίζοντας έτσι υψηλές συγκεντρώσεις.

Θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, αλτσχάιμερ, καρκινογένεση κ.λπ

Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα βαρέα μέτταλα και η επίδρασή τους στον ανθρώπινο οργανισμό:

Αλουμίνιο: Το αλουμίνιο βρίσκεται σχεδόν παντού . Το χειρότερο είναι ότι το συναντάμε καμουφλαρισμένο ως πρόσθετο μέσα σε γλυκά, ζαχαρωτά, γάλα σε σκόνη για τα βρέφη , μπέικιν πάουντερ και σε τυποποιημένα τυριά με κωδικούς Ε173 (αλουμίνιο, χρωστική), Ε523 (θειικό αργιλοαμμώνιο, σταθεροποιητής),επίσης σε υλικά συσκευασίας τροφίμων και μαγειρικά σκεύη. Πολλά καλλυντικά περιέχουν άλατά του, όπως αντηλιακές κρέμες, αποσμητικά και είδη μακιγιάζ. Οι φαρμακευτικές εταιρείες το βάζουν μέσα σε φάρμακα (αντιόξινα για το στομάχι, στοματικά διαλύματα, φάρμακα για τη αρθρίτιδα κ.ά) αλλά και στα εμβόλιά, χωρίς να φοβούνται να το αναφέρουν στη λίστα των πρόσθετων ουσιών. Δηλαδή το πίνουμε, το τρώμε, το βάζουμε επάνω στο δέρμα μας, το περνάμε απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας και σε κάποιες περιπτώσεις, το αναπνέουμε. Διάφορες μελέτες το συσχετίζουν με πολλές ασθένειες όπως η χρόνια κόπωση, ο διαβήτης, η επιληψία, το άσθμα η νόσος του Parkinson, η νόσος του Lou Gehrig, αλλά κυρίως προκαλεί εκφύλιση των κυττάρων του εγκεφάλου.

Αρσενικό: Το ανόργανο αρσενικό συγκεντρώνεται στους
μύες, στον εγκέφαλο, στον σπλήνα, στους νεφρούς, στην
καρδιά, στα μαλλιά ,στα νύχια και στα οστά. Δηλητηρίαση
από αρσενικό προκαλεί παράλυση του νευρικού
συστήματος, κώμα και θάνατο, ενώ η χρόνια έκθεση
προκαλεί μυϊκή ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους,
τριχόπτωση και καρκινογένεση.

Κάδμιο: Το κάδμιο σε τοξικές συγκεντρώσεις και χρόνια έκθεση, είναι δυνατόν να προκαλέσει νεφρικές και ηπατικές βλάβες, υπογονιμότητα στους άνδρες και καρκινογένεση.

Μόλυβδος: Ο μόλυβδος προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα (και κυρίως στον παιδικό πληθυσμό σχετίζεται με προβλήματα πνευματικής καθυστέρησης), ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκινογένεση.

Υδράργυρος: Ο υδράργυρος ανιχνεύεται κατά κύριο λόγο στα αλιεύματα που προέρχονται από μολυσμένες περιοχές και συγκεντρώνεται στο ήπαρ και τους νεφρούς προκαλώντας αντιστοίχως βλάβες, προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Χρώμιο: Το εξασθενές χρώμιο προκαλεί καρκινογένεση, ηπατικές και νεφρικές διαταραχές, δερματίτιδες και όταν εισέρχεται από την αναπνευστική οδό είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτός από καρκίνο των πνευμόνων και χρόνια βρογχίτιδα.

Χαλκός: Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό αφού συμμετέχει στην ανάπτυξη του αγγειακού και σκελετικού συστήματος, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όμως αν υπερβούμε την ημερήσια διαιτητική πρόσληψη σε χαλκό είναι δυνατόν να εμφανιστούν νεφρικές και ηπατικές διαταραχές.

Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΛΙΚΑ

ΜΕ ΖΕΟΛΙΘΟ

Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό υλικό σαν σκόνη που έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει την ικανότητα να δεσμεύει άλλα στοιχεία και ακόμη ολόκληρες ενώσεις έως και το τριάντα τις εκατό του βάρους του και συγκεκριμένα :

• Βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως μόλυβδου, υδραργύρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου , χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης βοηθά στο να αποβάλλονται από τον οργανισμό τα ραδιενεργά μέταλλα όπως το καίσιο και το στρόντιο-90, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας.

• Eγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως ισχυρό αντιοξειδωτικό

• Παγιδεύει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει, μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.

• Βελτιώνει πιθανόν την ηπατική λειτουργία αφού αποτοξινώνει το σώμα.

• Αποτελεί ένα ισχυρό αντι-ιικό φυσικό προϊόν, δείχνει ευεργετικός σε περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα. Επίσης μπορεί να ανακουφίσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C και το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη.

• Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (7,35-7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό.

• Ο ζεόλιθος δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και ευφορίας κυρίως λόγω της εξάλειψης των τοξινών, ενώ σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα φαίνεται να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης από τον οργανισμό.

• Φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην οισοφαγική παλινδρόμηση.

Σύμφωνα με την αρθρογραφία, είναι εξαιρετικά ασφαλής και μη τοξικός ,εφόσον γίνεται σωστή χρήση του. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, αλλά απαραίτητα πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των
τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών περίπου 1% έχει
αναφέρει πόνο μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα η αίσθηση
κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα
συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση
που προκαλεί και αντιμετωπίζονται με διακοπή της χρήσης
για μερικές ημέρες ή με μείωση της ποσότητας. Πάντως καλό
είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία ώστε να φτάσει το
ένα γραμμάριο την ημέρα.

Πολύτιμος σύμμαχος στις δίαιτες αδυνατίσματος ο ζεόλιθος!

Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν τοξίνωση και αυτό γιατί οι διοξίνες που είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού απελευθερώνονται . Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα, τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του. Επομένως πριν ξεκινήσει κάποιος την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό και να αδυνατίσει με ασφάλεια. Σκεφτείτε το και σαν αποτοξινωτικό μετά από την πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά γεύματα των γιορτών.

ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Ο Ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα καλύτερα και από τα πιο αποτελεσματικά μέσα απορρόφησης τοξικών ουσιών από το σώμα . Τα μόρια του έχουν μια καταπληκτική ικανότητα να τραβούν , να απορροφούν και να εξουδετερώνουν πολλές φορές το βάρος τους σε αέρια, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, δηλητήρια και άλλες χημικές ουσίες. Έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός στην πρόληψη και θεραπεία πολλών εντερικών λοιμώξεων.Χρησιμοποιείται ως αντίδοτο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των δηλητηριάσεων από φάρμακα και διάφορα χημικά. Ο ενεργός άνθρακας θα πρέπει να υπάρχει πάντοτε στο φαρμακείο του σπιτιού σας, καθώς αποτελεί αποτελεσματικό αντίδοτο σχεδόν για κάθε μορφή δηλητηρίασης. Ομάδα επιστημόνων της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής εξέτασε τα ευεργετικά αποτελέσματα του ως αντίδοτου και συνιστά στους γονείς να είναι εφοδιασμένοι πάντοτε με την εν λόγω ουσία.

Επίσης χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της διάρροιας ή για την μείωση του μετεωρισμού και των εντερικών αερίων.Μπορείτε να τον βρείτε στα φαρμακεία και να ακολουθήσετε μια θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας ,συμβουλευόμενοι ένα ειδικό.

ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ

Η άργιλος είναι κατάλληλη για την αφαίρεση των τοξικών
μετάλλων .Υπάρχει σε μορφή δισκίων για εσωτερική χρήση,
αλλά και σε σκόνη για εξωτερική χρήση σαν λασποθεραπεία.

ΜΕ XΛΩΡΕΛΛΑ

Η Χλωρέλλα είναι ένας πραγματικός μαγνήτης των βαρέων μετάλλων . Έχει 50% πρωτεΐνες ,ίνες, βιταμίνες , Β12 , άλατα και κυρίως χλωροφύλλη .Ο Οττο Warburg, κάτοχος του Νόμπελ το 1919, ανακάλυψε μέσα από τις έρευνες του ότι:

• Βοηθάει στις συσπάσεις του εντέρου, αναδομεί την κυτταρική δομή του, ξαναφτιάχνει την χλωρίδα και απορροφά τα δηλητήρια.

Βοηθάει τον εγκέφαλο, το συκώτι γιατί η περιεκτικότητά της σε χλωροφύλλη οξυγονώνει τον οργανισμό και τον αναζωογονεί. Με την διεγερτική δράση της στα ερυθρά αιμοσφαίρια βοηθάει στην αναιμία.

• Αποτοξινώνει τον οργανισμό από αλκοόλ, τοξίνες και κυρίως από τα βαρέα μέταλλα.

• Ηρεμεί, διεγείρει τον μεταβολισμό, και την παραγωγή ενζύμων.

Όλα σχεδόν τα ψάρια σήμερα έχουν μεθυλιωμένο υδράργυρο. Συνίσταται να βάζετε στο τέλος της βράσης τους (για να μείνουν οι πρωτεΐνες άθικτες) δυο κουταλάκια χλωρέλας σε σκόνη.

ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Η Σπιρουλίνα το θαυματουργό αυτό φύκι αποτελεί έναν «δυναμίτη» βιταμινών και πρωτεϊνών. Περιέχει και τα 8 σημαντικά αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός μας, ενώ οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη Β12

-Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, εμποδίζοντας τη δημιουργία και τη δράση των ελεύθερων ριζών που επιτίθενται στα κύτταρα και δρώντας κατά του καρκίνου.

-Αποτοξινώνει και διεγείρει τους ιστούς και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Η σπιρουλίνα και η χλωρέλα είναι:

• Ικανές να τετραπλασιαστούν σε 24 ώρες.

• Ικανές να διατηρήσουν την ανθρώπινη ζωή από μόνες τους επ’ αόριστο και θεωρούνται από τις πιο πλήρεις φυσικές τροφές.

• Τετραπλασιάζουν την ανάπτυξη της χλωρίδας του εντέρου.

• Αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού .

• Ενώνονται με τα τοξικά μέταλλα ακόμη και με το
ραδιενεργό ιώδιο και τα αποβάλλουν από τον οργανισμό.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Με θειικό Μαγνήσιο (άλατα Εpson)

Το θειϊκό μαγνήσιο (άλατα Epson) είναι σε μορφή σκόνης έχει την ιδιότητα να απορροφάται μέσω του δέρματος και να:

– Αφαιρεί τοξίνες από το σώμα

– Βοηθά στη μείωση φλεγμονών

– Ηρεμεί το νευρικό σύστημα

– Μειώνει το πρήξιμο

– Χαλαρώνει τους μυς

– Μαλακώνει την επιδερμίδα

– Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα

Η τοπική χρήση του με τη μορφή καταπλάσματος, κρέμας ή ορού έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί μια αποτελεσματική βοήθεια για την καταπολέμηση της ακμής και ανακουφίζει τα συμπτώματα του έρπητα.

Τρόποι χρήσης:

Χαλαρωτικό λουτρό: 2 φλιτζάνια αλάτι Epsom στην μπανιέρα

Καθαρό πρόσωπο- Απολέπιση δέρματος: Με τις χούφτες συγκρατήστε μια ποσότητα άλατος Epsom πάνω από το υγρό δέρμα σας, ξεκινώντας από τα πόδια σας και συνεχίζοντας προς τα πάνω μέχρι το πρόσωπο. Μετά ξεπλυθείτε.

Ποδόλουτρο: Απαλύνει πόνους, αφαιρεί οσμές και μαλακώνει το τραχύ δέρμα. Προσθέστε μισό φλιτζάνι αλάτι Epsom σε μια μεγάλη λεκάνη με ζεστό νερό. Αφήστε τα πόδια σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Εκτός από την αποτοξίνωση μέσω του δέρματος αν ληφθεί εσωτερικά ,έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τα τοιχώματα του εντέρου και να βοηθά στην δυσκοιλιότητα.

Το θειικό μαγνήσιο είναι ένα ιδιαίτερα οικονομικό προϊόν που το βρίσκουμε- κυρίως στα φαρμακεία.Το 1935 ένας Έλληνας Ιατρός και φυσικοθεραπευτής ο οποίος ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε, έμελε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια, με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και σειρά διαλέξεων
. Όμως αυτό που έκανε του Έλληνες να τον λατρέψουν και
να μιλάνε για την νέα θρησκεία της φυσικής υγιεινής, ήταν
οι ίδιες του οι πράξεις και θεραπείες ανθρώπων που
έπασχαν από σοβαρές έως όχι τόσο σοβαρές ασθένειες, μέσα
σε λίγες ημέρες και με φυσικό τρόπο. Ο Έλληνας αυτός είναι
ο Dr. Ηλίας Πέτρου. Ανέπτυξε τις απόψεις του τότε στο Ελληνικό κοινό εφαρμόζοντας θεραπευτικές μεθόδους στηριγμένες στα εξής:

• Νηστεία για αποτοξίνωση και διόρθωση της λειτουργίας του εντέρου, απ” όπου προέρχονται οι περισσότερες παθήσεις σύμφωνα με την φυσική υγιεινή και φυσική θεραπευτική επιστήμη.

• Φρουτοθεραπεία για τόνωση με φυσικό τρόπο του οργανισμού, θεραπεύοντας πολλές παθήσεις και σαν ομαλή είσοδος στην διατροφή μετά την νηστεία.

• Αλκαλική διατροφή για διόρθωση και άνοδο του ph στο αίμα, σαν μέσο προλήψεως ώστε να μην αρρωσταίνουμε.

• Άσκηση σωματική – γυμναστική για την σωστή λειτουργία των μυών και την αποβολή μέσω καύσεων των τοξινών από τον οργανισμό.

• Αεροθεραπεία μέσω της έκθεσης μας στο καθαρό περιβάλλον και αναπνευστικών ασκήσεων.

• Ηλιοθεραπεία μέσω της έκθεσης μας στον ήλιο -πλαγίως στην σκιά κι όχι κατάσαρκα- με μέτρο αλλά σταθερά όλες τις εποχές του χρόνου, ώστε να αποκτήσουμε το μπρούντζινο χρώμα που είναι ενδεικτικό του υγιούς ανθρώπου όπως έλεγε, (όχι το άρρωστο του σολάριουμ, ούτε τις υπερβολές του ήλιου).

ΈΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα
(που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AEOLUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι

Βράδυ : 1 μηλοχυμό βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό :
1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΌΓΔΟΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα
(που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι

Βράδυ : 1 μηλοχυμό βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό :
1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΝΑΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα
(που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι

Βράδυ : 1 μηλοχυμό βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό :
1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΝΤΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα

Βήμα 4ον
Αλκαλική διατροφή

13η με 19η ημέρα
θόλος Αποτοξίνωση και αλκαλική διατροφή. .

ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ PH ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΡΟΛΗΨΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ.

Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ)Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ..Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο)καρότα, λαχανίδες (τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους). Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης
H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία. Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς, σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του.
Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π..
Αλκαλοποιούμε τον οργανισμό.Κατά 80% οι τροφές να είναι με φρούτα – λαχανικά – λαδερά φαγητά – χορτόσουπες και 20% τα υπόλοιπα, ψάρι και κόκκινα κρέατα [όχι χοιρινά], μία φορά στις 10 ημέρες.Τρώτε καθημερινά ΦΥΤΡΑ . Η χλωροφύλλη έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο και Λυσίνη, που δημιουργούν ένζυμα στον οργανισμό Είναι πλούσια σε βιταμίνες, σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα φυτοχημικά και αντιοξειδωτικά που αποτρέπουν τον εκφυλισμό του DNA και μας προστατεύουν από τα σημάδια της γήρανσης. Περιέχουν επίσης ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, και φυτικές ίνες.

Τα φύτρα κάποιων σπόρων όπως του μπρόκολου,
άλφα-άλφα, ρεπανιού, δίκοκκου σιταριού Ζέας, αυτά
περιέχουν φυτοοιστρογόνα που έχουν παρόμοια δράση
με τα ανθρώπινα χωρίς όμως τις παρενέργειες, των
συνθετικών.Πίνετε μη χλωριωμένο νερό, χρησιμοποιείστε
το στα φαγητά και στο πλύσιμο των φρούτων.

Αποφύγετε, όλα τα ανθρακούχα που περιέχουν, γλυκαντικές ουσίες όπως η Ασπαρτάμη ή Νεοτάμη, αυτά περιέχουν καρκινογόνες ουσίες.

Αποφύγετε όλα τα γενετικά τροποποιημένα φρούτα και τρόφιμα.

Αποφύγετε το άσπρο αποφλοιωμένο ρύζι, τρώτε το καστανό ρύζι, το μη αποφλοιωμένο.

Αποφύγετε τις πατάτες, αντί αυτών, τρώτε γλυκοπατάτες.

Αποφύγετε βούτυρα και τυροκομικά.

Αποφύγετε, την ζάχαρη αντί αυτής σιρόπι Αγαύης, ή Πευκόμελο, το πολύ άλάτι, αντί αυτού αλάτι Ιμαλαΐων, και την γλουτένη από τα υβριδικά δημητριακά 36%, αντί αυτής ψωμί από δίκοκκο σιτάρι Ζέας τύπου Φάρο Ιταλίας με 4% γλουτένη, όχι το Γερμανικό Ντίνκελ που περιέχει 18% γλουτένη.

Βιολογικοί χυμοί για αλκαλοποίηση οργανισμού.

1.. 1 Ξυνό Μήλο, + 2 φύλλα κόκκινου Λάχανου, + 2 κ σ Τζίντζερ, + μία φούχτα φρέσκια Μολόχα, + Αγριάδα, + Σπανάκι, + Μαϊντανό.

2.. 1 Ξυνό Μήλο, + 1 Παντζάρι, + 2 καρώτα, + 3 κ.σ. Μαϊντανό, + 3 κ. σ. Αγριάδα, + 2 κ.σ. Ζεόχορτο ή σιτόχορτο, + 2 κ.σ Τζίντζερ + 2 κ.σ. σπόρους Σέλινου.

3.. 2 πορτοκάλια, + 1 Γκρέηπφρουτ, + μία φέτα Ανανά, + ½ Παπάγια, + ½ Μάνγκο, + ½ Αβοκάντο. [Τα ένζυμα του Ανανά και της Παπάγιας η Παγκρεατίνη και η Βρωμελίνη, βοηθούν στην πέψη και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση].

ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τέταρτη Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα
φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα
φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τρίτο Αποτοξίνωση & Αλκαλική δίαιτα

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: Ατμόβραστα λαχανικά εποχής ( παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, κολοκυθάκι κ.τ.λ)* και εάν δεν χορτάσαμε 1 πιάτο χυλό ζέας με λάδι & λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό & σέλινο, η φρούτο εποχής εάν δεν χορτάσαμε .
Βράδυ : Ωμά λαχανικά εποχής (μαρούλια, ρόκα, καρότα) και 1 πιάτο χυλό ζέας με μέλι – κανέλλα και μία μπανάνα
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΙΚΟΣΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τέταρτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τέταρτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο τέταρτο Αποτοξίνωση

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.
• Σπιρουλίνα 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
• Ζεόλιθος 1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως μόνο πρωί
ΠΡΩΙ ΜΕΣΥΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ:
• Τσάι AELUS : ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ 300gr Μειγμα (1 κουταλάκι του γλυκού σε μπρίκι νερό και καθώς αρχίζει να βράζει βάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο αναπνευστικού κάνουμε από πάνω εισπνοές και μετα το αφήνουμε να κρυώσει κάπως και κάνουμε με αυτό γάργαρες και το πίνουμε )

• Τσάι KBB BLEND : ΝΕΦΡΑ – ΧΟΛΗ – ΑΙΜΑ ( 1 κουταλια της σούπας μείγμα τσάι σε 1 ½ λίτρο νερό και το βράζουμε Με αυτό θα πιούμε τις κάψουλες όλης της ημέρας όποτε πίνουμε τα 500μλ και κρατάμε το υπόλοιπο λίτρο για το μεσημέρι και το βράδυ )
• Αθηρωματικη πλάκα αρτηριών πίνετέ 4σταγονες σε νερο, πρωι-βράδυ, για 14 ημέρες, προσθέτετέ 2 σταγόνες κάθε ημέρα, από την δέκατη πέμπτη (15) ημέρα αφαιρείται δυο σταγόνες

•DPRD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•D FLEGMO 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•GRAVIOLA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•P GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Γλυκόριζα 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•PA GRS 1 κάψουλα 3 φορές ημερησιως
•EP NFD 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LEMF 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Μακα/MORINGA 1 κάψ 3 φορές ημερησιως
•MORINGA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•LVR 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•SISANDRA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•CHLORELA 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως
•Ιοκηλ 1 καψ 3 φορες ημερησιως
•Ιταμος 1 κ.γλυκου 3 φορες ημερησιως
• Ρίγανης 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
• Μαστίχα 1 σταγόνα 3 φορές ημερησίως μαζί με την λινέλαιο
•Λινέλαιο 1 κ.του γλυκού 3 φορές ημερησίως
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ 1 κουταλιά 3 φορές ημερησίως με μελί και ταχίνι

Μεσημέρι: 2 πράσινες ωμές πιπεριές με λεμόνι και λάδι Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Βράδυ : 1 μηλοχυμό
βάζετε σε 1 ποτήρι με νερό : 1 κουταλιά της σούπας αποφλοιωμένο κριθάρι /10 σταφίδες μαύρες /3 αποξηραμένα δαμάσκηνα/1 κουταλιά του γλυκού λιναρόσπορο σπασμένο. Και το πρωί της επομένης πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και τα φρούτα.

ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο πέμπτο Μέθοδος Μόριτζ

ΠΡΩΙ : Πίνετε το νερό και στη συνέχεια τρώτε τους καρπούς και
τα φρούτα (που είναι στο νερό από το βράδυ) και στην συνέχεια
παίρνετε τα παρακάτω. Και 1 ποτήρι μηλοχυμό.

Μην καταναλώνετε τρόφιμα ή άλλα ποτά μετά το πρωινό, εκτός από οργανικά μήλα και νερό. Μπορείτε να τρώτε όσα μήλα, και νερό, θέλετε.
Στις 4 μ.μ. Σταματάτε να τρώτε μήλα συνεχίστε μόνο με νερό.
Στην συνέχεια στις 5 μ.μ., φτιάχνουμε τα Άλατα Epson:Ανακατέψτε 4 κουταλιές της σούπας αλάτι Epsom σε 3 ποτήρια νερό, και χωρίστε το σε 4 ίσα μέρη. Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκούφρεσκοστυμένο χυμό λεμονιού (για την εξουδετέρωση της κάπως πικρής γεύσης των αλάτων).

Στις 6 μ.μ. πίνετε το ένα μέρος του μείγματος .

Στις 8 μ.μ. πίνετε ακόμη ένα μέρος.

Ο σκοπός των αλάτων Epsom είναι να βοηθήσουν να χαλαρώσει το έντερο και να καθαρίσει την εντερική οδό. Ξεπλένουν το έντερο από τα στάσιμα απόβλητα εύκολα, διαστέλλουν την χοληφόρο πόρο και προετοιμάζουν τον οργανισμό για το μείγμα του ελαιόλαδου και του χυμού του λεμονιού η του γκρέιπφρουτ. Μετά τη λήψη των αλάτων Epsom, ενδέχεται να αρχίσει το έντερο να αδειάζει , αν και για πολλούς ανθρώπους, τα άλατα δρουν περισσότερο ως τονωτικό του εντέρου αντί να προκαλούν διάρροια αμέσως .

Στις 10 μ.μ.: Ανακατέψτε σε ένα ποτήρι ίσα μέρη ελαιόλαδο μαζί με χυμό λεμονιού ή γκρέιπφρουτ. Στη συνέχεια, πίνετε το μείγμα, εφαρμόζοντας μια κομπρέσα καστορέλαιο πάνω από την περιοχή του ήπατος / χοληδόχου κύστης και ξαπλώστε αμέσως στο κρεβάτι σας στο δεξί πλευρό, μαζεύοντας το πόδι σας προς το στέρνο για 20 λεπτά. Μπορεί να αρχίσετε να νοιώθετε τις πέτρες να μετακινούνται. Μετά τα 20 λεπτά μπορεί να κοιμηθείτε. Μπορεί να αισθανθείτε λίγη ναυτία, στον ύπνο σας. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα σας απελευθερώνει τοξίνες που έχουν αποθηκευτεί τόσο στην χοληδόχο κύστη όσο και στο συκώτι. Μην ανησυχείτε, αυτό είναι φυσιολογικό και σηματοδοτεί ότι η διαδικασία λειτουργεί. Εάν έχετε διάθεση για εμετό, κάντε, δεδομένου ότι αυτό είναι μια φυσιολογική απελευθέρωση των τοξινών. Για εκείνους που δεν αισθάνονται ναυτία, μην ανησυχείτε, απλά μπορεί να μην έχετε πολλές αποθηκευμένες τοξίνες. Βάλτε το ξυπνητήρι σας στις 6 π.μ. το πρωί.

ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

Στάδιο πέμπτο Μέθοδος Μόριτζ

Στις 6 π.μ.: Το πρωί, πιείτε το τρίτο μέρος από το μείγμα με τα
άλατα EPSOM .

Το τέταρτο ποτήρι 2 ώρες αργότερα στις 8 π.μ.).Η πρώτη κένωση θα είναι το γεύμα που φάγατε από την προηγούμενη ημέρα. Στη συνέχεια οι κενώσεις θα περιέχουν ως επί το πλείστον υγρά, μαζί με πολλούς χολόλιθους. Έχετε καθαρίσει το συκώτι και την χοληδόχο κύστης μας από πέτρες και τοξίνες. Μπορείτε επίσης να δείτε επιπλέον πέτρες και στις επόμενες κενώσεις του εντέρου. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να συνεχίσετε με ένα άλλο κλύσμα για να εξασφαλίσετε ότι δεν παρέμειναν πέτρες στο εντερικό σύστημά. Συνεχίστε να πίνετε τα βότανα για την χοληδόχο κύστη για μια εβδομάδα ακόμα και προσθέστε βότανα αποτοξινωτικά και καθαριστικά των νεφρών, γιατί με τον καθαρισμό, επιβαρύνονται και τα νεφρά. (ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΝΕΦΡΑ ΧΟΛΗ ΣΥΚΩΤΙ ΣΠΛΗΝΑΣ) Ο καθαρισμός πρέπει να επαναλαμβάνεται 3-4 φορές κάθε 4-6 εβδομάδες και αυτό μπορεί να γίνει έως και δώδεκα φορές.Υπάρχει και το βιβλίο Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής- Andreas Moritz/Εκδόσεις Διόπτρα, αλλά η πιο πάνω συνταγή εχει αποτελεσματικότητα εδω και 22 χρόνια και είναι λίγο πιο εύκολη.

Αλκαλικές Τροφές

Εξαιρετικά αλκαλικές τροφές / pH 8,5 – 9,0

pH 9,0: Λεμόνια, Καρπούζι.

pH 8,5: Αγάρ – Αγάρ, Ακτινίδιο, Ανανάς, Αντίδια, Αχλάδια (γλυκά),
Δαμάσκηνα Umeboshi, Κανταλούπε, Καγιέν, Λάιμ, Μαϊντανός, Μάνγκο , Νεροκάρδαμο, Passion fruit, Παπάγια, Πεπόνι, Σπαράγγι, Σταφύλια (γλυκά), Σταφίδες ξανθές, Σύκα ξερά, Φύκια Κέλπ και Seaweeds, Χουρμάδες ξεροί, Χυμοί Φρούτων, Χυμοί Λαχανικών.

Μέτρια αλκαλικές τροφές / pH 7,5 – 8,0

pH 8,0: Αλφάλφα, Αβοκάντο, Αλεύρι Αραρούτι, Αλάτι Θαλασσινό (με λαχανικά), Αρακάς (φρέσκος γλυκός), Αχλάδια (λιγότερο γλυκά), Βερίκοκα, Βότανα πράσινα, Γκουάβα, Γκρέιπφρουτ, Διόσπυρος, Καρότα, Κολοκύθα (γλυκιά), Μαρούλι πράσινο, Μήλα (γλυκά), Μούρα, Μπανάνες (ώριμες), Νεκταρίνι, Ροδάκινα (γλυκά), Σέλινο, Σκόρδο, Σπανάκι, Σταφύλια (λιγότερο γλυκά), Σταφίδες Κορινθιακές, Σύκα (φρέσκα), Φραγκοστάφυλο, Χουρμάδες (φρέσκοι).

pH 7,5: Αρακάς (λιγότερο γλυκός), Γογγύλι, Καλαμπόκι γλυκό (φρέσκο), Κολοκύθα (λιγότερο γλυκιά), Κολοκύθα Squash, Κουκιά, Κουνουπίδι, Λάχανο, Μαρούλι (ανοιχτό πράσινο), Μήλα (ξινά), Μηλόξυδο, Μπαμπού Φύτρα, Μπρόκολο, Ντάικον, Παντζάρι, Πατάτες με φλούδα, Πιπερόριζα (τζίντζερ-φρέσκια), Πιπεριά, Πορτοκάλι, Ροδάκινα (λιγότερο γλυκά), Σμέουρα, Σταφύλια (ξινά), Ταμάρι, Φασολάκια (φρέσκα πράσινα), Φράουλες, Χαρούπια.

Τροφές ελαφρώς αλκαλικές προς ουδέτερες / pH 7,0

pH 7,0: Αμύγδαλα, Αγγούρι, Αγκινάρα, Αλάτι Θαλασσινό, Αμάρανθος, Βύνη κριθαριού, Γιδίσιο γάλα & τυρόγαλο (άβραστο), Ελαιόλαδο, Ελιές ώριμες, Καρύδα (φρέσκια), Κάστανα (ξερά, ψημένα), Κεράσια, Κεχρί, Κινόα, Κολοκάσια, Κρεμμύδι, Κρόκοι αυγών (λίγο βραστοί), Λαχανάκια Βρυξελλών, Μανιτάρια, Μαγιά (διατροφικές νιφάδες), Μαγιονέζα (σπιτική), Μέλι (ανεπεξέργαστο), Μελιτζάνα, Μίσο (πάστα σόγιας), Μοσχοκάρυδο, Μουστάρδα, Μπάμιες, Μπαχαρικά, Νεροκαστανιά, Ντομάτες (γλυκές ή μέτρια γλυκές), Ξύδι ρυζιού, Πίκλες σπιτικές, Πράσο, Ραβέντι, Ρεπάνι, Σάλτσα σαλάτας, Σιρόπι Ρυζιού, Σόγια φασόλια (ξερά), Σόγια γάλα & τυρί, Σουσάμι σπόροι (ολόκληροι), Τόφου, Φυτρωμένα Σιτηρά, Ψωμί Εσσαίων.

Όξινες τροφές

Ελαφρώς όξινες τροφές προς ουδέτερες / pH 7,0

pH 7,0: Ασπράδι αυγών, Βατόμουρα, Βούτυρο, Γάλα
(ομογενοποιημένο) και επεξεργασμένα προϊόντα γάλακτος, Γιδίσιο
γάλα, Δαμάσκηνα φρέσκα & ξερά, Δημητριακά πρωινού
(ανεπεξέργαστα με μέλι, φρούτα, σιρόπι σφενδάμου), Ελιές (ξιδάτες), Έλαια (εκτός ελαιόλαδου), Καρύδια, Καρύδα ξερή, Κάσιους, Κριθάρι, Cranberries, Κράκερ σίκαλης, ρυζιού ή σίτου (ανεπεξέργαστα), Μακαντάμια και Μπραζίλ καρποί, Μαργαρίνη, Μέλι (επεξεργ.) Μελάσα (οργανική αθειάφιστη), Μοσχοκάρυδο, Μουστάρδα, Πίτουρο, Ποπ-κορν με βούτυρο (σκέτο), Σιρόπι κριθαριού, Σιρόπι Σφενδάμου (ανεπεξέργαστο), Σπόροι Κολοκύθας και Ηλίανθου, Τυριά (ελαφρά και λεπτά), Πέκαν καρποί, Στάρι Σπελτ, Φακές, Φασόλια ξερά (μουνγκ, ατζούκι, γκαρμπάνζο, πίντο, κίντνεϊ), Φιστίκια Αιγίνης, Φρουκτόζη, Ψωμί σίκαλης (οργανικό φυτρωμένο).

Μέτρια όξινες Τροφές / pH 6,0 – 6,5

pH 6,0: Γιαούρτι (γλυκαμένο), Δημητριακά πρωινού (επεξεργασμένα), Κρέμα σιταριού, Κρασί, Μελάσα (θειαφισμένη), Οστρακόδερμα, Πίκλες (εμπορίου), Σιρόπι Σφενδάμου (επεξεργασμένο), Τροφές πλήρους σιταριού, Φρουτοχυμοί με ζάχαρη, Φύτρο σταριού, Ψάρια, Ψωμιά (εξευγενισμένα) από καλαμπόκι, βρώμη, ρύζι και σίκαλη.

pH 6,5: Αυγά ολόκληρα (καλά βρασμένα), Βρώμη, Γλυκά (με σπόρους & μέλι), Ζυμαρικά (πλήρη), Κέτσαπ, Μαγιονέζα, Μπανάνες (πράσινες), Πατάτες ξεφλουδισμένες, Ποπ-κορν (με αλάτι και βούτυρο), Ρύζι Μπασμάτι, Ρύζι αναποφλοίωτο, Σόγια σάλτσα (εμπορίου), Ταπιόκα, Τυριά (δυνατά), Φαγόπυρο, Φιστίκι αράπικο, Ψωμί Σταρένιο (οργανικό φυτρωμένο), Ψωμιά καλαμποκιού και ρυζιού.

Εξαιρετικά όξινες Τροφές / pH 5,0 – 5,5

pH 5,0: Τεχνητά γλυκαντικά.

pH 5,5: Αλεύρι άσπρο και σταρένιο, Αλάτι ιωδ. ραφιναρισμένο, Ανθρακούχα αναψυκτικά και ποτά, Βοδινό κρέας, Γαλοπούλα, Γλυκά και κέικ με άσπρο αλεύρι, Ελάφι, Ζάχαρη άσπρη, Ζάχαρη καφέ, Ζυμαρικά (άσπρα), Καραμέλες, Καφές, Κατσίκι, Κοτόπουλο, Κουνέλι, Κρέμα με άσπρη ζάχαρη, Λικέρ, Μαρμελάδες, Μπύρα, Ναρκωτικά, Ξύδι λευκό (επεξεργασμένο), Πρόβατο, Ρύζι άσπρο, Σιμιγδάλι, Σοκολάτα, Σταρένιο ψωμί, Τσάι μαύρο, Τσιγάρα, Χοιρινό.

ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ
Τα επόμενα χρόνια 50 -100 θα βρεθεί κάποια εταιρεία,
να δημιουργήσει ενέσιμη ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, η οποία θα θεραπεύει
οποιαδήποτε πάθηση. . Εκτός από ένα ευρύ φάσμα των βιταμινών
και των ορυκτών θρεπτικών ουσιών, που είναι εύκολο να απορροφηθούν από το ανθρώπινο σώμα, η χλωροφύλλη είναι επίσης σημαντική για τον άνθρωπο διότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία..για τη διατήρηση της υγείας, ειδικά για τη ρύθμιση της ισορροπίας των σημαντικότερων οξέων-βάσεων (pH) στο σώμα μας. Με Σούπερ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Σαν να κάνει μετάγγιση αίματος, δεδομένου ότι ο πυρήνας του αίματος αποτελείται από σίδηρο, ενώ της χλωροφύλλης από μαγνήσιο.Η μοριακή δομή των δύο αυτών ουσιών είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Στο σώμα, περίπου το 50 τοις εκατό του μαγνησίου είναι στα οστά, και το υπόλοιπο 50 τοις εκατό διανέμεται στα κύτταρα, στους ιστούς και στα όργανα. Το μαγνήσιο που βρίσκεται στην χλωροφύλλη βοηθά επίσης τους μυς να συσπώνται και να χαλαρώνουν και να παραμένουν δυνατοί. Τα άτομα που έχουν την πάθηση Raynaud, μια σπάνια διαταραχή που επηρεάζει τα αιμοφόρα αγγεία στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών και καταλήγουν σε απώλεια της ροής του αίματος σε αυτές τις περιοχές.

Η χλωροφύλλη είναι το μόριο που απορροφά το φως του ήλιου και χρησιμοποιεί την ενέργεια του να συνθέτει υδατάνθρακες από CO2 και νερό. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως φωτοσύνθεση, μια σύνθετη βιοχημική οδό στην οποία η ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται για να μετατρέψει το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σε γλυκόζη και άλλους υδατάνθρακες, και αποτελεί τη βάση για τη διατήρηση των διαδικασιών της ζωής όλων των φυτών. Δεδομένου ότι τα ζώα και οι περισσότεροι άνθρωποι για να αποκτήσουν εφοδιασμό τροφίμων τους τρώνε τα φυτά, η φωτοσύνθεση μπορεί να λεχθεί ότι είναι η πηγή της ζωής μας επίσης.

ΤΡΩΤΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΕΙΔΙΚΆ ΑΠΌ ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ, ΓΙΑ 1000 ΛΟΓΟΥΣ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

1. Ιπποκράτους, Περί διαίτης οξέων Παράγρ. 11
(«Ου μούνον σιτίων αλλά και ποτών… Επεί την γε αφαίρεσιν
όλως αφελείν πολλαχού λυσιτελέει, όκου διαρκέειν μέλλει ο
κάμνων, μέχρις αν της νούσου η ακμή πεπανθή»
– Μετάφραση: Όχι μόνο σε σχέση με τα φαγητά, αλλά και με τα υγρά.
Διότι πολλές φορές είναι αποτελεσματικό να γίνεται πλήρης διακοπή των τροφών και των υγρών όσο πάσχει ο ασθενής και μέχρι να υποχωρήσει η παρόξυνση της αρρώστιας).

2. Αγ. Ιωάννη Σιναΐτου – Κλίμαξ• Κεφ. ΙΕ , παράγρ. 56 (Εν τω καιρώ εκείνω σημ: του πειρασμού- καλόν ημίν βοήθημα σάκκος, σποδός, στάσις πάννυχος, επιθυμία άρτου, γλώσσα φλεγομένη και μετρίως δροσιζομένη, σορών οίκησις, ταπείνωσις καρδίας – Μετάφραση: Στον καιρό του πειρασμού κατάλληλη για μας βοήθεια είναι: το ευτελές ένδυμα, ο ευτελής οίκος, η ολονύκτιος ορθοστασία, η στέρηση τροφής, η φλόγωσις της γλώσσας από την δίψα, η ελάχιστη πόσις ύδατος, η εντρύφηση στον θάνατο και η ταπείνωσις της καρδίας).

3. Αγ. Ισαάκ του Σύρου, Ασκητικά, Λόγος Κϛ , παράγρ. 4 («Η τρυφή του σώματος εν απαλότητι και υγρότητι, της νεότητος τα πάθη εν τη ψυχή οξέως κτάσθαι παρασκευάζει και περικυκλεί αυτήν ο θάνατος και εμπίπτει ούτος υπό την κρίσιν του Θεού» – Μετάφραση: Οι απολαύσεις του σώματος που περιλαμβάνουν πλούσιο φαγητό και αφθονία υγρών, προετοιμάζουν την ψυχή για ν’ αποκτήσει ταχύτατα πορνικούς λογισμούς και έτσι την περικυκλώνει ο θάνατος και ο άνθρωπος πέφτει στην δίκαιη κρίση του Θεού).

4. Dan Negolanu & Stanley Goldfarb, Editorial,. Journal of American Society of Nephrology, 19:000-000, 2008.

5. Παπαγιαννόπουλου I., «Παραβάσεις και νηστειοθεραπεία», Αθήνα 2004.

6. Παπαγιαννόπουλου I., «Συνταγές για ελαφρά γεύματα και φυσικές θεραπείες ασθενειών» Αθήνα 2007.

7.Αλτάνη θόλου αποκάλυψις .

 

 

 

ΚΑΨΟΥΛΕΣ

•AGIOPLASTIC –BLEND
•AN / LGT –BLEND
•AN/GRIP –BLEND
•BL- CLEANER- BLEND
•C- EXTRA
•D/PRD- BLEND
•D/ VTS- BLEND
•D/FLEGMO- BLEND
•DI/SK – BLEND
•D/HROMV –BLEND
•EL-GAST- BLEND
•EM/RDS-BLEND
•EP/NFD- BLEND
•IRON-MAN –BLEND
•KARD-MYS BLEND
•KIKLO4- BLEND
•K/LTDA –BLEND
•L.b.d – BLEND
•LEMF- BLEND
•LVR- BLEND
•MNIMOSINI- BLEND
•MORFEAS-BLEND
•ORMONICA- BLEND
•PA/GRS- BLEND
•PR/STS –BLEND
•TR -HPS BLEND
•ULTRA-SLIM –BLEND
•UR-KST BLEND
•URL-MX BLEND
•ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
•Γλυκόριζα
•ΓΡΑΒΙΟΛΑ
•ΖΕΟΛΙΘΟΣ
•ΜΑΚΑ- ΑΚΑΙ-
•ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ
•ΜΟΡΙΝΓΚΑ
•ΜΥΡΤΙΛΑ
•ΠΥΡΙΤΙΟΝ
•ΣΕΡΕΝΟΑ
•ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ
•ΧΑΡΟΥΠΙ
•ΧΛΩΡΕΛΛΑ

ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

•AEOLUS-BLEND
•KBB-BLEND

BAMATA

•L.B.D
•KARD-MYS-BLEND
•LEMF-BLEND
•PR/STS-BLEND
•LVR-BLEND
•ATH/PL-BLEND

ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ

•AFRODITE
•HERCULES
•PROMETHEUS

ΕΛΑΙΑ

•ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
•ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΑΟ
•Ω 3- Ω6

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

•ΡΙΓΑΝΗ
•ΜΑΣΤΙΧΑ
•AEOLUS

ΔΙΑΦΟΡΑ

•ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ
•ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ
•ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ
•ΑΛΑΤΑ ΕΨΟΜ
•ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
•ΘΕΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
•ΔΙΤΑΝ/ΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
•ΛΑΔΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
•ΣΑΜΠΟΥΑΝ
•ΛΑΔΙ ΜΑΛΙΑ
•ΕΝΤΕΡΟΚΛΙΣΜΑ

Θέλετε καλή υγειά !
Εγκαταλείψτε σήμερα τις παλιές σας συνήθειες!!!

Scroll to Top